Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

löydä paras taulu seinällesi - Tutustu Decoartin laajaan valikoimaan käsin maalattuja sisustustauluja

valitse valmiista vaihtoehdoista nettikaupassa ja tule myymälään, tai teetä omannäköinen taulu riskittä!

Etsitpä värikästä katseenvangitsijaa tai rauhallisempaa tunnelmantuojaa kotiin, konttorille tai lahjaksi, Decoartin valikoimasta löydät moniin tiloihin ja sisustuksiin sopivia vaihtoehtoja.

Löydät Decoartista suuret, jopa parimetriset taulut ja pienemmät maalaukset. Voit valita abstrakteista tauluista tai esittävistä aiheista. Voit teettää juuri sinulle sopivan kokoisen maalauksen mistä tahansa Decoartin valikoiman taulusta, omasta valokuvastasi, tai muusta kuvasta, vaikka Googlen kuvahaun inspiroimana. Lue lisää tilaustauluista täältä.

Decoartin tauluilla sisustat tyylikkäästi myös yritysten, hotellien ja ravintoloiden tilat.

ajattele miten hienoa tunnelmaa upea, taiteilijan maalaama taulu toisi kotiisi tai työpaikalle! se on mahdollista kohtuuhintaan.

Olohuoneen iso, käsin kankaalle maalattu taulu on kuvassa kooltaan 180x120 cm, hinta 490 e. Saat taulun Decoartista missä koossa tahansa. Taulun tuotesivulle pääset kuvaa klikkaamalla.

Taululla muutat huoneen ilmeen helposti. Näyttävän ja käsin maalatun, suurikokoisenkaan taulun ei silti tarvitse maksaa tuhansia euroja.

HINTAESIMERKKEJÄ: Ammattitaiteilijan maalaama, esimerkiksi 80x80 cm kokoinen abstrakti taideteos maksaa Decoartissa aiheesta ja materiaalien määrästä riippuen noin 190 euroa. Makuuhuoneessa suosittu koko 140x70 cm maksaa noin 270 euroa
ja isoon olohuoneeseen sopivan jättitaulun, 180x100 cm, saat noin 400 eurolla. Kannattaa kysyä myös taulukohtaisia tarjouksia!

Kaikki Decoartin sisustustaulut ovat ammattitaiteilijoiden maalaamia. Tilaamme taulut sopimustaiteilijoiltamme Kiinasta. Kymmenvuotinen, suora kauppasuhde luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin kanssa mahdollistaa taulujen hyvän hinta/laatusuhteen. Saat taiteilijan maalaaman yksilöllisen taideteoksen kohtuuhintaan ja luotettavasti.

osta riskittä: 100 % tyytyväisyystakuulla voit palauttaa taulun 30 päivän kuluessa, ostitpa sen netistä tai myymälästä. Takuu koskee myös tilaustauluja.

Entä jos taulu ei sovikaan. Ei huolta, sinulla on reilusti aikaa varmistua ostoksestasi. Taulun sopivuuden näkee viimeistään sitten, kun sitä on ehtinyt rauhassa katsella omassa ympäristössään.

Koska sinun tyytyväisyytesi on meille sydämen asia, haluamme antaa sinulle tyytyväisyyslupauksen, päädyitpä sitten ostamaan taulun myymälästä tai nettikaupasta tai teettämään omanlaisen:

oikean taulun löytäminen ei aina ole helppoa. siksi saat decoartista ammattiapua sinulle sopivan taulun valintaan.

Minkälainen taulu sopisi seinälle parhaiten? Minkäkokoinen ja -muotoinen se voisi olla? Näyttäisikö moniosainen ryhmätaulu yksittäistä taulua paremmalta? Räväkkä vai rauhallisempi?

Seinän ja lattian värit, huoneen valaistus ja huonekalujen ja tekstiilien värisävyt vaikuttavat siihen miten taulu lopulta istuu paikalleen. Nämä seikat onkin hyvä ottaa huomioon taulua valittaessa, jotta lopputulos olisi tasapainoinen. Toisaalta se, mikä omaa silmää miellyttää voi olla paras valinta. Makuasioita. Halutessasi autamme sinua mielellämme kymmenen vuoden kokemuksella parhaan taulun valinnassa ja kaikissa muissa taulukysymyksissä.

Taluluvalikoimaa Decoartin myymälässä

suomalainen ja luotettava taulukauppa decoart on toiminut alalla kaksitoista vuotta. kiitos tyytyväisille asiakkaillemme!

Kotimainen netti- ja kivijalkakauppa Decoart on tuonut maahan ja myynyt käsin maalattua, modernia sisustustaidetta jo kahdentoista vuoden ajan, vuodesta 2009. Olemme ylpeitä upeista tauluistamme ja tyytyväisistä asiakkaistamme!

decoartin taulut ja palvelut lyhyesti

 • Laaja valikoima käsin maalattua, yksilöllistä sisustustaidetta edullisesti
 • Muotokuvia ja maalauksia valokuvista
 • Tilaustauluja omien mittojen/värisävyjen mukaan
 • Myös isoja, jopa parimetrisiä tauluja ja moniosaisia ryhmätauluja
 • Paljon abstrakteja tauluja, erilaisia tyylejä, kokoja ja värejä
 • Kangastauluja mm. Vallilan ja Marimekon kankaista
 • Lahjakortteja
 • Yksilölliset sisustustaulut: oma maahantuonti, oma valmistus, yksittäiskappaleet
 • Myymälän tauluja saa sovitettavaksi
 • Taulujen kuljetuspalvelu Matkahuollon välityksellä koko Suomeen
 • Luotettava kotimainen kauppa yhdentoista vuoden kokemuksella
 • Decoart palvelee myös sisustusalan ammattilaisia

Tutustu KATTAVAAN VALIKOIMAAn ALTA!