Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

tietoa tilattavista tauluista

Voit ostaa tilauksesta maalattavan taulun joko suoraan verkkokaupan vaihtoehdoista valitsemalla tai teettää taulun mistä tahansa taulustamme missä koossa tahansa mahdollisten muiden toiveiden kera.

Voit lisäksi teettää maalauksen omasta valokuvasta tai mistä tahansa kuvasta. Esimerkiksi Googlen kuvahaulla voi löytää etsimänsä tauluaiheen.

Jos tilaat Decoartin taulumallista poikkeavan koon, haluat siihen väri- tai muita muutoksia tai tilaat taulun omasta kuvasta, saat luonnoksen uudesta taulusta nähtäväksesi ennen maalauksen aloittamista. Tässä vaiheessa luonnosta voidaan tarvittaessa korjailla toivomaasi suuntaan. Kun luonnos on hyväksytty, aloitetaan taulun maalaus. Saat vielä maalatusta taulusta kuvan hyväksyttäväksesi. Pienet muutokset maalaukseen ovat vielä tässä kohtaa mahdollisia.

Jokainen tilaustaulu on uniikki, ammattitaiteilijan kankaalle maalaama taideteos. Toimitusaika on yleensä 4-6 viikkoa tilauksesta.

Käsityön merkkinä pienet poikkeamat maalauksessa mallitaulun kuvaan verrattuna kuuluvat asiaan. Valmis maalaus vastaa mallikuvaa noin 85-95 % tarkkuudella.

Maalaus pingoitetaan maalauksen koosta rippuen noin 4 cm syvään puukehikkoon. Maalaus jatkuu taulun sivuille, joten kehyksiä ei sinällään tarvita. Jos kuitenkin haluat kehykset, ilmoita siitä jo tilatessasi. Meiltä löytyy taulun syvyyteen sopiva kehysmalli. Lopuksi valmiiseen tauluun kiinnitetään ripustuslanka tai kulmaraudat, eli saat taulun ripustusvalmiina.

Jos et löydä etsimääsi tauluaihetta tai designia, kysy meiltä muita vaihtoehtoja, autamme mielellämme. Tervetuloa myös myymäläämme keskustelemaan ja katsomaan taulujen toteutusvaihtoehtoja!