Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

teetä upea maalaus riskittä

Abstrakti taulu CE028ABM, maalaus kankaalle. Tilaa taulu haluamassasi koossa. Lue lisää täältä!

Tilaa kaupunkimaisema CE039SCM Pink York sen kokoisena ja värisenä kuin haluat. Lue lisää täältä!

voit teettää sinulle muokatun taulun toiveidesi mukaan mistä tahansa decoartin taulusta. tai voit tilata suoraan valmiista vaihtoehdoista.

Decoartin tilaustaulu maalataan aina alusta alkaen juuri sinulle.

Voit ostaa tilauksesta maalattavan taulun joko valitsemalla suoraan verkkokaupan valmiista kokovaihtoehdoista, tai voit teettää mittatilaustyönä mistä tahansa Decoartin valikoiman taulusta muokatun taulun, missä koossa tahansa, mahdollisten muiden toiveidesi kera.

Mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi saat sinulle maalatusta taulusta aina kuvan hyväksyttäväksi. Pienet muutokset maalaukseen ovat tässä vaiheessa maksuttomia.

Voit lisäksi teettää maalauksen mittatilaustyönä omasta valokuvasta tai mistä tahansa kuvasta. Toimitusaika kaikille tilaustauluille on yleensä 4-6 viikkoa tilauksesta.

Kaikilla tilaustauluilla on 100 % tyytyväisyystakuu - sinulla on 30 päivän palautusoikeus.

Kun teetät sinulle muokatun taulun

Muokatun taulun hinta on samaa tasoa kuin verkkokaupan valmiissa vaihtoehdoissa, jollet tarvitse suurempia muutoksia tauluusi. Taulun hinta muodostuu maalauksen koosta, siihen käytetyistä materiaaleista ja työajasta. Katso hintaesimerkkejä eri kokoisista tilaustauluista täältä.

Kun haluat teettää Decoartin taulumallin pohjalta muokatun maalauksen, on sinulla useita vaihtoehtoja omannäköisen taulun rakentamiseksi. Voit ensinnäkin valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan taulun koon. Lisäksi voit muuttaa mallitaulun värejä tai jättää joitakin elementtejä pois. Voit teettää yksittäisestä taulusta moniosaisen tai moniosaisesta yksiosaisen. Voit toivoa tiettyä maalausjälkeä, esimerkiksi sileää, rouheista paksua, tai muita maalaustekniikoita.

Taulu tuo tunnelmaa makuuhuoneeseen. Kuvan lootuskukkataulu on 100x100 cm kokoinen tilaustaulu.

NÄIN TILAAT MUOKATUN TAULUN:
1. Pyydä tarjous joko lähettämällä tarjouspyyntö täällä
tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@decoart.fi Tarjouspyynnössä kerro sen Decoartin taulun koodi, josta haluat maalauttaa sinulle muokatun taulun, taulun haluttu leveys ja korkeus ja mahdolliset muut toiveesi sekä yhteystietosi.
2. Saat sähköpostiisi kuvankäsittelyohjelmalla muokatun luonnoksen toivomistasi muutoksista. Luonnosta voidaan tarvittaessa korjailla toivomaasi suuntaan. Kun olet hyväksynyt luonnoksen, aloitetaan taulun maalaus.
3. Maalauksen valmistuttua saat siitä valokuvan hyväksyttäväksesi. Tässä vaiheessa pienet muutokset maalaukseen ovat vielä mahdollisia ilman lisämaksua.
4. Valmis maalaus toimitetaan meille, pingotamme sen puukehikkoon ja varustamme ripustuslangalla. Nyt taulu on valmis toimitettavaksi ilmoittamallasi tavalla.
5. Taulu maksetaan yhdessä tai kahdessa erässä ennakkoon. Tilaamallasi taululla on 30 päivän palautusoikeus.

kun teetät taulun valikoiman valmiista vaihtoehdoista

Ostettuasi Decoartin verkkokaupasta tilaustaulun, tilausprosessi etenee kuten kohdat 3-5 edellä.

Koska taulusi on käsin maalattu, kuuluu asiaan, että se on aina hieman erilainen mallina olleeseen taulukuvaan verrattuna. Tilaustyö vastaa mallitaulua yleensä 85-95 % tarkkuudella.

Sinun tyytyväisyytesi on meille sydämen asia, joten tilaamallasi taululla on 30 päivän palautusoikeus.

Paina tästä ja siirry Decoartin verkkokaupan tilaustaulujen valmiisiin vaihtoehtoihin!

Kaikki tilaustaulut ovat uniikkeja, sinulle maalattuja taideteoksia

Jokainen tilaustaulu on ainutlaatuinen, taiteilijan kankaalle maalaama taideteos. Decoartilla on useita sopimustaiteilijoita. Jokaisella taiteilijalla on oma näkemyksensä ja maalausjälkensä. Vaikka sama taiteilija maalaisi kaksi taulua samasta kuvasta, olisi kumpikin taulu erilainen, oma itsenäinen taideteoksensa. Decoartin käsityönä maalatut taulut ovat aina yksilöllisiä, juuri sinulle maalattuja töitä.

Saat teettämäsi taulun ripustusvalmiina. moderni sisustustaulu on suunniteltu toimimaan ilman kehyksiä.

Pingotamme valmiin maalauksen 3,5 cm syvän puukehikon päälle. Koska puukehikko on tukeva ja maalaus jatkuu taulun reunojen yli, kehyksiä ei sinällään tarvita. Maalaus näyttää hyvältä sellaisenaan.

Viimeistelemme pingotetun taulun ripustuslangalla, eli saat taulusi ripustusvalmiina.

kerro jos joku askarruttaa - autamme mielellämme!

Jos et löydä etsimääsi tauluaihetta tai designia, kysy meiltä muita vaihtoehtoja. Paitsi taulun valinnassa tai muokkauksessa, autamme mielellämme myös kaikissa muissa tauluihimme liittyvissä kysymyksissä.